Podroby Wieprzowe w Kuchni Regionalnej

W ramach projektu zleciliśmy wykonanie i emisję materiału w lokalnych stacjach telewizyjnych a także w rozgłośniach radiowych i prasie branżowej.
Szczegóły projektu:
Podroby Wieprzowe w Kuchni Regionalnej

finansowanie fpmw2

Zapraszamy na stronę projektu: www.podrobyregionalne.pl

Podroby Wieprzowe w Kuchni Regionalnej

Wprowadzamy do obiegu informacyjnego wiedzę na temat podrobów wieprzowych.

W przekonaniu autorów niniejszego projektu ten ważny element wieprzowy jest obecnie mało znany w sztuce kulinarnej, a jego wartości odżywcze i smakowe oraz łatwość i szybkość obróbki są niedocenione.

Ponadto biorąc pod uwagę powszechne zainteresowanie tzw. kuchnią urozmaiconą i poszukiwanie nowych smaków należy traktować promocję podrobów wieprzowych jako jeden ze sposobów dotarcia do szerokiej rzeszy konsumentów polskiego mięsa.

podroby

 

Zachęcamy do obejrzenia materiałów na stronie projektu: www.podrobyregionalne.pl

Ogólnopolski Cech
Rzeźników - Wędliniarzy - Kucharzy

Organizujemy projekty społeczne na terenie całej Polski. Uświadamiamy konsumentów o pozytywnych wartościach, które niesie dieta z uwzględnieniem mięsa wysokiej jakości. Opieramy się na wiedzy eksperckiej specjalistów z dziedziny technologii żywienia. Dowiedz się więcej:

www.ocrwk.pl