Zapraszamy na stronę projektu: www.podrobywieprzowe.pl
Wartości Odżywcze Podrobów Wieprzowych
Podroby wieprzowe znane są w polskiej kuchni od zawsze. Któż z nas nie lubi salcesonu czy pasztetowej albo smażonej wątróbki. W poprzedniej epoce – w okresie niedoborów na rynku spożywczym – podroby z powodzeniem ratowały smak mięsa, jednocześnie dostarczając naszemu organizmowi wiele cennych składników.
Jako rzemieślnicy, przetwórcy musimy dbać o świadomość konsumencką, która jest jednym z najważniejszych czynników wpływających na decyzje przy dokonywaniu zakupów. Jest to nasze zobowiązanie nie tylko wobec hodowców i producentów mięsa, ale też wobec polskiej gospodarki. W ten sposób krzewimy ideę patriotyzmu kulinarnego. Dlatego zrealizowaliśmy projekt, w którym podroby wieprzowe z polskiej wieprzowiny przedstawiane są w prasie, telewizji śniadaniowej oraz w spotach radiowych.
Zachęcamy do obejrzenia materiałów na stronie projektu: www.podrobywieprzowe.pl