Wartości Odżywcze Podrobów Wieprzowych

W ramach projektu zleciliśmy wykonanie i emisję materiału w programie Pytanie Na Śniadanie a także w rozgłośniach radiowych i prasie branżowej.
Szczegóły projektu:
Wartości Odżywcze Podrobów Wieprzowych

finansowanie fpmw2

Zapraszamy na stronę projektu: www.podrobywieprzowe.pl

Wartości Odżywcze Podrobów Wieprzowych

Podroby wieprzowe znane są w polskiej kuchni od zawsze. Któż z nas nie lubi salcesonu czy pasztetowej albo smażonej wątróbki. W poprzedniej epoce – w okresie niedoborów na rynku spożywczym – podroby z powodzeniem ratowały smak mięsa, jednocześnie dostarczając naszemu organizmowi wiele cennych składników.

Jako rzemieślnicy, przetwórcy musimy dbać o świadomość konsumencką, która jest jednym z najważniejszych czynników wpływających na decyzje przy dokonywaniu zakupów. Jest to nasze zobowiązanie nie tylko wobec hodowców i producentów mięsa, ale też wobec polskiej gospodarki. W ten sposób krzewimy ideę patriotyzmu kulinarnego. Dlatego zrealizowaliśmy projekt, w którym podroby wieprzowe z polskiej wieprzowiny przedstawiane są w prasie, telewizji śniadaniowej oraz w spotach radiowych.

3

 

Zachęcamy do obejrzenia materiałów na stronie projektu: www.podrobywieprzowe.pl

Ogólnopolski Cech
Rzeźników - Wędliniarzy - Kucharzy

Organizujemy projekty społeczne na terenie całej Polski. Uświadamiamy konsumentów o pozytywnych wartościach, które niesie dieta z uwzględnieniem mięsa wysokiej jakości. Opieramy się na wiedzy eksperckiej specjalistów z dziedziny technologii żywienia. Dowiedz się więcej:

www.ocrwk.pl