Podczas kampanii promujemy walory mięsa wieprzowego poprzez programy w trzech telewizjach lokalnych TVP3 oraz spoty reklamowe w trzech stacjach radiowych. W ramach projektu prowadzimy także kampanię internetową w mediach społecznościowych.
Podczas kampanii promujemy walory mięsa wieprzowego poprzez programy w trzech telewizjach lokalnych TVP3 oraz spoty reklamowe w trzech stacjach radiowych. W ramach projektu prowadzimy także kampanię internetową w mediach społecznościowych.
Naszym zobowiązaniem wobec hodowców i producentów polskiego mięsa wieprzowego jest stałe prowadzenie najróżniejszych kampanii informacyjno-promocyjnych w mass-mediach (radio, telewizja) oraz mediach społecznościowych (internet), które zwalczają niekorzystne dla wspomnianych grup trendy i utrwalają pozytywny wizerunek polskiego mięsa wieprzowego i jego przetworów w świadomości konsumentów.
Poniżej prezentujemy materiały filmowe. Audycje wielkanocne emitowane są w trzech stacjach regionalnych TVP – w Poznaniu, Bydgoszczy i Katowicach.
Kliknij aby odtworzyć:
Poniżej prezentujemy zdjęcia z planów filmowych, a na nich eksperci, goście oraz świąteczne stoły bogate w mięso wieprzowe.
Kliknij na zdjęcie aby otworzyć galerię:
W ramach projektu wyemitowaliśmy spoty radiowe.
Kliknij na jeden ze spotów poniżej aby odsłuchać:
W ramach projektu docieramy do odbiorców także poprzez materiały promujące wieprzowinę zamieszczone w sieci. Używamy kampani Social Ads aby zwiększyć świadomość konsumentów na temat walorów wieprzowiny w kulturze i diecie człowieka. W konsekwencji takie kampanie prowadzą do stałego wzrostu konsumpcji, a co za tym idzie produkcji mięsa i hodowli. Obserwuj nasz profil aby być na bieżąco z wiedzą o polskiej wieprzowinie:
Organizatorem projektu jest Ogólnopolski Cech Rzeźników Wędliniarzy Kucharzy.
Sfinansowano ze środków Narodowego Instytutu Wolności – Centrum Rozwoju Społeczeństwa Obywatelskiego w ramach Programu Polski Inkubator Rzemiosła, edycja 2022.
Działamy od 750 lat, jesteśmy najstarszym cechem tej branży w Polsce i nieprzerwanie pozostajemy wierny tradycji.
Ogólnopolski Cech
Rzeźników – Wędliniarzy – Kucharzy
Al. Niepodległości 2, 61-874 Poznań
NIP: 778-103-7271
Nr konta:
62 1020 4027 0000 1402 0735 7926
Organizujemy projekty społeczne na terenie całej Polski. Uświadamiamy konsumentów o pozytywnych wartościach, które niesie dieta z uwzględnieniem mięsa wysokiej jakości. Opieramy się na wiedzy eksperckiej specjalistów z dziedziny technologii żywienia. Dowiedz się więcej: