W Mięsie Siła. Promocja Polskiego Mięsa Wieprzowego

Obchody święta niepodległości po poznańsku
Szczegóły projektu:
W Mięsie Siła. Promocja Polskiego Mięsa Wieprzowego

finansowanie fpmw2

Zapraszamy na stronę projektu: www.wmiesiesila.pl 

Tak świętujemy siłę pochodzącą ze spożywania mięsa

Podczas jednego z najważniejszych państwowych świąt – Dnia Niepodległości 11 listopada, w Poznaniu atrakcje kulinarne znacznie przybierają na znaczeniu. W tym roku, jako Cech mieliśmy przyjemność organizować aż 2 sceny kulinarne, podczas których goście mogli dowiedzieć się o prawidłowym żywieniu oraz skosztować potraw przyrządzanych z polskiego mięsa wysokiej jakości. W przygotowaniu scen kulinarnych znaczący wkład miał jeden z członków naszego cechu – firma ABC Kuchni z marką 3 Kolory. Zachęcamy do obejrzenia relacji filmowej:

Ogólnopolski Cech
Rzeźników - Wędliniarzy - Kucharzy

Organizujemy projekty społeczne na terenie całej Polski. Uświadamiamy konsumentów o pozytywnych wartościach, które niesie dieta z uwzględnieniem mięsa wysokiej jakości. Opieramy się na wiedzy eksperckiej specjalistów z dziedziny technologii żywienia. Dowiedz się więcej:

www.ocrwk.pl