Projekty społeczne.
Dostarczamy wiedzę i promujemy polskie mięso.

Jesteśmy wielowiekową organizacją, dbającą o tradycję i wspierającą polskich producentów mięsa. Czujemy się też odpowiedzialni za promocję świadomego, zdrowego żywienia, bogatego w najważniejsze składniki odżywcze oraz dopasowanego do dzisiejszych trendów i sposobu życia.

Te wydarzenia wiele dla nas znaczą

Atrakcje kulinarne, telewizja, radio i znane osobistości z branży

Projekty promujące polskie mięso i wydarzenia z nimi związane charakteryzują się dużą dostępnością i związane są z szeregiem atrakcji. Uczestniczący w nich konsumenci mają możliwość degustowania dań przygotowanych przez profesjonalnych szefów kuchni i poszerzyć swoją wiedzę na temat surowca. Uczymy jak świadomie wybierać mięso na co dzień i jak wplatać je w codzienną dietę, tak aby była ona smaczna, urozmaicona i zdrowa.

Organizując wydarzenia kulinarne na terenie całego kraju, zapraszamy znanych szefów kuchni, specjalistów z branży, dietetyków i lekarzy weterynarii. Podczas pokazów kulinarnych promujemy regionalnych producentów mięsa, a widzowie mają dostęp do rzetelnej i profesjonalnej wiedzy. Każde wydarzenie dokumentujemy na fotografiach i filmach, dostępnych na stronach www oraz na profilach na portalach społecznościowych.

Przeglądaj projekty i sprawdź jak promujemy polskie mięso:
Ogólnopolski Cech
Rzeźników - Wędliniarzy - Kucharzy

Organizujemy projekty społeczne na terenie całej Polski. Uświadamiamy konsumentów o pozytywnych wartościach, które niesie dieta z uwzględnieniem mięsa wysokiej jakości. Opieramy się na wiedzy eksperckiej specjalistów z dziedziny technologii żywienia. Dowiedz się więcej:

www.ocrwk.pl